Suplementy diety

Pożyteczne mikroorganizmy od samego początku.

Pozytywne efekty stosowania pożytecznych mikroorganizmów odzwierciedlają się w jakości żywności. Jej niepowtarzalny smak i zauważalnie dłuższa przydatność do spożycia i świeżość są spowodowane przez wysoką zawartość przeciwutleniaczy oraz substancji bioaktywnych takich jak witaminy i mikroelementy. Te zaś wzmacniają nasz system odpornościowy i pomagają utrzymać witalność naszego ciała.
Żywność oznaczana marką EM musi być produkowana w ramach technologii EM a z Efektywne Mikroorganizmy są stosowane intensywnie co najmniej od dwóch pełnych lat.

Pozytywne efekty stosowania technologii EM znajdują swoje odzwierciedlenie w jakości jaką oferuje żywność produkowana przy zastosowaniu Efektywnych Mikroorganizmów. Jej znakomity smak i zauważalnie dłuższy okres przydatności do spożycia są spowodowane wysoką zawartością przeciwutleniaczy i innych substancji bioaktywnych takich jak witaminy i mikroelementy. Wzmacniają one nasz system immunologiczny i podnoszą witalność naszego ciała.

PRODUKTY POLECANE